HERRASET-sukutiedote

Sukuseuramme perustamisesta lähtien olemme kuuden vuoden ajan julkaisseet Herraset-sukutiedotetta jäsenillemme. 12-sivuinen A5-kokoinen tiedote ilmestyy neljä kertaa vuodessa.  Sukumme historiasta, seuramme toiminnasta, jäsentemme työstä ja vapaa-ajasta myös viime vuosilta olemme saaneet lukea kiinnostavia ja meille uusia tarinoita jo reilun kahdensadan sivun verran.

Tiedote on onnistunut jäsentemme avustuksella - Kiitos teille lähettämistänne tarinoista. Näin on hyvä jatkaa tiedotteemme kehittämistä sisällöltään ja laajuudeltaan.  Meillä kaikilla on omia tai kuultuja muistoja edellisistä sukupolvistamme ja 'Herraset tänään' tutustuttaa nykysukua toisiimme. Ja tänään on historiaa tuleville sukupolvillemme. Ryhdy Sinäkin rohkeasti laajentamaan 'toimittajakuntaamme'  - valokuvat, lyhyet sattumukset aina jatkokertomuksiin saakka ovat tervetulleita. Tai onko Sinulla vinkki tapahtumasta tai henkilöstä, johon voimme ottaa yhteyttä ja tehdä tarinan tiedotteeseemme.  Odotamme postiasi - Kiitos etukäteen.

Anneli Virnes, tiedottaja
anneli.virnes@saunalahti.fi
Jaakkolantie 5, 40950 Muurame

Jäsenemme saavat tiedotteen joko sähköpostissa tai halutessaan kirjeitse.