Liity jäseneksi

Jäsenenä Sinä voit olla panoksellasi vaikuttamassa Herrasten sukuseuran toimintaan, luomassa yhteenkuuluvuutta kauempaankin sukukuntaan ja tiedoillasi edistää sukututkimuksen täydentämistä. Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen henkilö, joka on isän tai äidin puolelta sukuun kuuluva tai hänen puolisonsa. Varsinaiseksi tai kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä myös yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka on kiinnostunut sukuseuratoimnnasta ja haluaa tukea seuran tarkoitusta ja toimintaa. Nykyinen jäsenmäärämme 111 on yli tuplaantunut kuuden vuoden takaisesta perustamiskokouksestamme.

Jäsenmaksut 2019:  *  Varsinaisen jäsenen liittymismaksu 10 €  *   Varsinainen jäsen 20 €/v  *  Kannattajajäsenen 15 €/v             * Ainaisjäsenen kertamaksu 400 €. Sukuseuran jäsenyyttä voit hakea tulostamalla hakemuslomakkeen, täyttämällä sen ja lähettämällä postitse tai sähköpostissa seuran taloudenhoitajalle. Jäsenyyttä voi hakea myös soittamalla jollekin hallituksen jäsenelle, joka täyttää lomakkeen puolestasi antamiesi tietojen perusteella (Yhteystiedot / hallitus). Sukuseuran hallituksen käsiteltyä jäsenhakemuksesi, saat postitse ’Herrasten tietopaketin’ sisältäen jäsenmaksulaskun.

Lisätietoja antaa taloudenhoitajamme sirkkakokkonen@kolumbus.fi -  050 3759952 - Kaartotie 2, 74700 Kiuruvesi.

Lähes 70 Herrasten suvun jälkeläistä kokoontui 9.6.2013 Kotalahti-talolle Leppävirralla perustamaan Reko Herasen sukuseuraa.