Seuramme ensimmäiset sukutuotteet valmiina - myös lahjoiksi, joiden arvo säilyy

Tiedustelut ja tilaukset pyydetään osoittamaan seuran sihteerille Maija Herraselle joko puhelimitse (040 7750414) tai mieluummin sähköpostilla                                                                        maija.herranen@gmail.com. Sähköpostitilauksiin on liitettävä tilaajan nimen ja osoitetietojen lisäksi matkapuhelinnumero. Tuotteet voit myös                                                                             noutaa postikuluitta Maija Herraselta Kouvolasta. Tilauksesta lähetetään lasku toimituksen mukana.

Sukustandaari

Standaari on käsityönä valmistettu, kaunis lahja. Viiri on valmistettu kaksipuoleiseksi laadukkaasta satiinista, 43 cm pitkä metallitanko on niklattu ja jalusta on marmoria.

Standaarit myydään hankintahinnalla 41 €/kpl, johon lisätään toimituskulut 7,90 €. Yhdellä postimaksulla voi lähet-tää useampia standaareja, joten yhteistilausta kannattaa harkita.
Sukuviiri

Sukuviirimme on painettu suvun väreillä reunasaumatulle, likaa hylki-välle lippukankaalle. Viirin mitat ovat 40x400 cm.

Viirit myydään hankintahinnalla
 65 €/kpl, johon lisätään toimituskulut 5,90 €. Nyt hankitun 10 kpl viirierän tultua loppuunmyydyksi, tilataan seuraava erä, kun noin 5 tilaajaa on jättänyt varauksensa seuran sihteerille.
Päivitetty  7.9.2021