Sukutuotteet - arvokkaat myös lahjoiksi

Tiedustelut ja tilaukset pyydetään osoittamaan seuran tiedottajalle Anneli Virnekselle, anneli.virnes@saunalahti.fi  tai 040 5152976.
                               Sähköpostitilauksissa osoitetietojen lisäksi ilmoita myös matkapuhelinnumerosi. Tilauksesta lähetetään lasku toimituksen mukana.
                               Tuotteet voit myös noutaa postikuluitta Annelilta Muuuramesta.
Herrassukka
Käsinkudotut laadukkaat villasukat 7-veljestä langasta, kuvioituna vaakunamme värein ja symbolein. Sukat kudotaan tilauksessa ilmoittamaasi kokoon.

Sukkaparin hinta 25 €. Yhden sukkaparin toimitusmaksu 4,70 €,  2-5 sukkaparia      6,90 €. (Sukuseura sponsoroi sukkalangat.) Nopeasti tilaamalla varmistat sukkien toimituksen ajoissa joululahjoiksi.

Sukukirja
Tilaus ja lisätiedot - katso valikosta Sukukirja.

Sukustandaari

Standaari on käsityönä valmistettu, kaunis lahja. Viiri on valmistettu kaksipuoleiseksi laadukkaasta satiinista, 43 cm pitkä metallitanko on niklattu ja jalusta on marmoria.

Standaarit myydään hankintahinnalla 41 €/kpl, johon lisätään toimituskulut 7,90 €. Yhdellä postimaksulla voi lähettää useampia standaareja, joten yhteistilausta kannattaa harkita.
Sukuviiri

Sukuviirimme on painettu suvun väreillä reunasaumatulle, likaa hylkivälle lippu-kankaalle. Viirin mitat ovat 40x400 cm.

Viirit myydään hankintahinnalla
 65 €/kpl, johon lisätään toimituskulut 5,90 €. Nyt hankitun 10 kpl viirierän tultua loppuunmyydyksi, tilataan seuraava erä, kun noin 5 tilaajaa on jättänyt varauksensa.
Päivitetty  2.10.2021