Reko Ollinpojan Herraset

Sukukirjaamme on paranneltu suku­juhlan jälkeen monella tavalla täydentäen ja tarkastaen sukutietoja. Kirjan 1901 perhetaulua sisältää tiedot noin 5800:sta sukulaisestamme. Kaikkiaan sukukirjan henkilöhakemistossa on nimiä noin 12000. 

On selvää, että eri lähteistä koottu teos on virhealtis pelkästään jo sisältämiensä yksityiskohtaisten tietojen määrän vuoksi. Tarkastustyötä joudun vielä jatkamaan. Sukukirjatyötä tehneiden kokemusten perusteella tiedän sukukirjan täydellisen virheettömyyden jäävän haaveeksi.

Sukukirjan ennakkomyynti alkaa keväällä. Sukutiedotteen mukana jäsenet saavat kirjan myyntitiedot. Myös sukuseuran kotisivuilla julkaistaan linkit näihin tietoihin. Jäsenistön ulkopuolisille henkilöille, jotka ovat perhelomakkeessaan antaneet yhteystietonsa, lähetän viestin kirjamme ennakkotilauksesta. Ennakkomyyntihinta ilman postituskuluja on alle 60 €. Postitus- ja pakkauskulut kotimaassa ovat noin 15 €. Myös kirjan noutomahdollisuuksia kotipaikkakunnalta selvitetään. 

Parhaat kiitokseni vielä jäsenille antamistaan perhetiedoista sekä vinkeistä yhteydenottoon vielä tavoittamattomiin sukumme henkilöihin.

Ottakaa minuun yhteyttä kaikissa sukukirja-asioissa.

 Seppo Herranen
 puh. 050 5752511    seppo.herranen@pp.inet.fi

 

(c)2019, Kaikki oikeudet pidätetään. www.rekoherrasensukuseura.fi