Sukutuotteet - arvokkaat myös lahjoiksi

Tiedustelut ja tilaukset pyydetään osoittamaan seuran tiedottajalle Anneli Virnekselle, anneli.virnes@saunalahti.fi  tai   040 5152976.
                               Sähköpostitilauksissa osoitetietojen lisäksi ilmoita myös matkapuhelinnumerosi. Tilauksesta lähetetään lasku toimituksen mukana.
                               Tuotteet voit myös noutaa postikuluitta Annelilta Muuuramesta. Voit tilata tuotteet myös sähköisellä lomakkeella. Tästä  tilauslomake
Herrassukka
Käsinkudotut laadukkaat villasukat 7-veljestä langasta, kuvioituna vaakunamme värein ja symbolein. Sukat kudotaan tilauksessa ilmoittamaasi kokoon.

Sukkaparin hinta 25 €. Yhden sukkaparin toimitusmaksu 4,70 €,  2-5 sukkaparia  6,90 €. (Sukuseura sponsoroi sukkalangat.) Nopeasti tilaamalla varmistat sukkien toimituksen ajoissa joululahjoiksi.

Sukukirja
Tilaus ja lisätiedot - katso valikosta
Sukukirja.

Sukustandaari

Standaari on käsityönä valmistettu, kaunis lahja. Viiri on valmistettu kaksipuoleiseksi laadukkaasta satiinista, 43 cm pitkä metallitanko on niklattu ja jalusta on marmoria.

Standaarit myydään hankintahinnalla 41 €/kpl, johon lisätään toimituskulut 7,90 €. Yhdellä postimaksulla voi lähettää useampia standaareja, joten yhteistilausta kannattaa harkita.

Sukuviiri

Sukuviirimme on painettu suvun väreillä reunasaumatulle, likaa hylkivälle lippu-kankaalle. Viirin mitat ovat 40x400 cm.

Viirit myydään hankintahinnalla
 65 €/kpl, johon lisätään toimituskulut 5,90 €. Nyt hankitun 10 kpl viirierän tultua loppuunmyydyksi, tilataan seuraava erä, kun noin 5 tilaajaa on jättänyt varauksensa.
Päivitetty  6.6.2022