Liity jäseneksi

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen henkilö, joka on isän tai äidin puolelta sukuun kuuluva tai hänen puolisonsa. Varsinaiseksi tai kannattajajäse-neksi voidaan hyväksyä myös yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka on kiinnostunut sukuseuratoimnnasta ja haluaa tukea seuran tarkoitusta ja toimintaa.
 
Jäsenmaksut 2023:  *Liittymismaksu 10 € * Varsinainen jäsen 20 €/v * Kannattajajäsen 15 €/v * Ainaisjäsenen kertamaksu 400 €.

Sukuseuran jäsenyyttä voit hakea joko sähköisellä lomakkeella tai lataamalla ja tulostamalla pdf- hakemuslomakkeen, täyttämällä sen ja lähettämällä postitse tai sähköpostissa seuran taloudenhoitajalle. Jäsenyyttä voi hakea myös soittamalla jollekin hallituksen jäsenelle, joka täyttää lomakkeen puolestasi antamiesi tietojen perusteella (Yhteystiedot / hallitus). Sukuseuran hallituksen käsiteltyä jäsenhakemuksesi, saat postitse ’Herrasten tieto-paketin’ sisältäen jäsenmaksulaskun. Lisätietoja antaa taloudenhoitajamme sirkkakokkonen@kolumbus.fi - 050 3759952 - Kaartotie 2, 74700 Kiuruvesi.

Täytä ja lähetä Sähköinen jäsenhakemus

Ilmoita muuttuneet henkilö- ja yhteystietosi Muutoslomakkeella.

Tästä pääset jäsenille tarkoitetuille sivuille (salasanasuojattu)